sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Happy Mall - Singurul Mall pentru copii din Ploiesti

 































Doresti cateva clipe de relaxare pentru copilul sau nepotul tau ?

Nimic mai simplu...........Happy Mall este solutia.
Aflat in Ploiesti pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino ( in statia de autobuz de la Pisica Alba) ,Mall-ul Copiilor este locul perfect de joaca pentru cei mici.
Mai mult........se pot organiza petreceri pentru copii,proiectii de film si cele mai tari partyuri.
D.J-ii profesionisti,clowni si animatori fac o "atmosfera de poveste".

" Mall-ul copiilor " in statia "Pisica Alba" ofera grupurilor organizate de copii posibilitatea de a-si petrece 3 ore / zi, intr-o atmosfera de poveste.
Pentru numai 10 Ron/ora/copil acestia beneficiaza de:
- suc, apa, fructe proaspete ;
- acces la locul de joaca in sistem modular ;
- activitate educativa intr-o sala special amenajata (videoproiectii de filme documentare la nivelul varstei sau intalnire cu medicul stomatolog , medicul nutritionist sau politistul de proximitate - despre non-violenta din scoli, etc.

- Orice sugestie din partea parintilor este binevenita. Daca doresc, sunt invitati sa participe si acestia pentru ca activitatile sa fie interactive.
- Copii vor avea un program organizat de Dj profesionist si o animatoare cu muzica, dans, jocuri , concursuri si alte activitati speciale.
- La locul de joaca multicolor, copii au parte de distractie la maxim si sunt permanent supravegheati de personalul angajat. Jucariile, toboganele si multe alte surprize le vor captiva cu siguranta atentia. Atat in sala de activitati, cat si in locul de joaca sunt camere video de monitorizare si supraveghere permanent.
Si asta nu e tot ! ................... !!!!!!!!!
Daca doriti ca prichindeii sa serveasca masa la " Mall-ul Copiilor " , puteti comanda la numai 10 RON/copil unul din meniurile noastre pe baza de piept de pui, cu garnitura si salata.

Cea mai ieftina petrecere ! Fara concurenta !
- Numai cu programare si doar in intervalul orar 10.00 - 17 . 00 de Luni - Duminica, max. 10 copii, minim 2 ore, avans 50 %
- Petrecerea , masa si tortul se desfasoara exclusiv la locul de joaca, sub directa indrumare a parintelui organizator care se va ocupa , dealtfel, de intreaga organizarea a petrecerii ( pregatire si servire masa, momentul tortului, inclusiv curatenia de dupa petrecere)

Petrecere Standard

Cafenea_3 Cafenea_1 Loc de joaca_16 Loc de joaca_8

- Pentru copii cu varsta intre 3 - 9 ani si inaltimea 94 - 132 cm, minim 2 ore de petrecere.
- Petrecerea se desfasoara la locul de joaca iar masa si tortul se servesc la "Cafeneaua Parintilor".
- Mancarea vine in sistem "cattering" si nu este obligatorie.
- Parintele va aduce doar tortul cu certificat de calitate, restul produselor (suc, apa, cafea, sampanie copii, etc) fiind obligatoriu consumate de la "Cafeneaua Parintilor".
- Toate accesoriile tip "party" (baloane, confetty, artificii, tacamuri personalizate, personaje, etc) pot fi comandate la cerere.
Petrecere Vip
Petreceri_20 Petreceri_9
- Pentru organizarea unei petreceri deosebite intr-o atmosfera de petrecere, Mallul Copiilor va ofera o sala special amenajata, dotata cu echipament de ultima generatie : HI - FI Definition Sound, supraveghere video, scena, microfon wireless, video-proiector, lumini de scena, climatizare, grupuri sanitare proprii, DJ, animatoare, jumbo, baloane, fantana ciocolata, inregistrare foto / video la cerere si multe alte surprize .
- Mancarea vine in sistem "cattering" si nu este obligatorie.
- Parintele va aduce doar tortul cu certificat de calitate, restul produselor (suc, apa, cafea, sampanie copii, etc) fiind obligatoriu consumate de la "Cafeneaua Parintilor".
- Toate accesoriile tip "party" (baloane, confetty, artificii, tacamuri personalizate, personaje, etc) pot fi comandate la cerere.



Petrecere All inclusive

meniu Meniuri_5 Meniuri_1 Meniuri_1
Muzica, dans, jocuri si concursuri, DJ, animatoare, mancare si suc la discretie, fructe, tort, sampanie pentru copii, artificii, confetty, face paiting, baloane modelaj, jumbo, baloane aer si heliu, videoproiector, foto - cd, acces la locul de joaca, un cadou pentru sarbatorit, un souvenir pentru invitati si multe alte surprize, TOATE ACESTEA LA UN PRET INCREDIBIL !

Pentru alte detalii viziteaza pagina web a "Mall-ului Copiilor -Happy Mall "
 http://www.mallulcopiilor.ro/

Un comentariu: